dimecres, 19 d’octubre del 2005

història molt trista





"L'altre dia que va ploure molt allà a la pica empotrada estava plena d'aigua i hi havia un ratolí petit mort ofegat"
J.P., s.XXI

5 Comentaris:

Anonymous Anònim

Valga'm déu! estic segur que vós, Individu, sensible i afeminat com sou, no vau poder aguantar les llàgrimes davant descomunal imatge trista, i tb vau ofegar un gat, d'aquells de tres colors.

dijous, d’octubre 20, 2005 9:17:00 a. m.  
Blogger L ' Individu

hola sóc la secretària de l'Individu, diu que ell no va ser qui va veure l'escena ni l'autor del vers citat, però que en cas d'haver-ho estat li hagués abellit "d'arrencar els testicles d'un toro amb les dents per tal d'entaforar-los-hi a les llurs narius, i després hagués aixecat la bèstia de manera que, potes enlaire, la part capal estigués dins la pica, i en aquesta postura hagués esperat l'arribada de la plàcida mort".

dijous, d’octubre 20, 2005 4:32:00 p. m.  
Blogger Marduix Gebrat

La mort d'un ratolí no és una història trista, és un resum del futur del poble català! Perquè no substituïm ratolí per Catalunya, aigua per Espanyolisme, ofegat per dignitat nacional i pica... pica... doncs serà pica per tristpartit?

divendres, d’octubre 21, 2005 2:57:00 p. m.  
Anonymous Anònim

jo no crec que vagi per aquí, vamus que com a metàfora això seria un fracàs...

divendres, d’octubre 21, 2005 11:14:00 p. m.  
Blogger L ' Individu

hola sóc la secre de L'Individu, diu que saluda a en Phone i a en Frí, i que, certament, el senyor Gebrat erra. El sr Individu té preocupacions molt més greus i interessos molt més sublims que no pas aquestes banalitats vulgars el sr.marduix (et conec herbeta). Ara mateix, per exemple, la blancor del sostre o la fred als peus. Amén.

dissabte, d’octubre 22, 2005 3:36:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici