divendres, 10 de març del 2006

La mare que ho va parir tot!


"Ajornen fins l’any vinent el concurs de pets de Sant Llorenç de la Muga

La fira de la mongeta va estar afectada per la tramuntanada, el 5 de març.
La forta tramuntana que va bufar diumenge passat va jugar una mala passada a la Fira de la Mongeta de Sant Llorenç de la Muga que va haver de suspendre tots els actes, inclòs el concurs internacional de pets. Els organizadors han ajornat ja fins l’any que ve el concurs, l’acte estrella de la fira que enguany havia de premiar amb sis-cents euros el pet més sonor. Un grup de joves engrescats per la convocatòria van pujar fins a Sant Llorenç per participar al concurs i es van trobar que aquest s’havia anul·lat.

L’opció més factible és ajornar el concurs fins l’any que ve, ja que seria complicat tornar a concentrar els participants de la fira per una propera jornada. "
V.e.F., 10-03-2006

Certament, així és, estimat Sòcrates.
Però... ai las!

2 Comentaris:

Blogger Xevi

Qualsevol dia d'aquests plantaran una fira medieval a l'Hospitalet del Llobregat. Considerint-se avisats

divendres, de març 10, 2006 10:43:00 p. m.  
Blogger Agustí

podríem fer un partit polític rollu boadellià & company. Podria ser el CAT Ciutadans Antifires Torracollons.

La primera mesura que s'hauria d prendre quan ocupéssim l'ajuntament és declarar les fires 'non grates' a la vila (a la merda els putus bolets). Després declarem la guerra a tots els pobles amb fires horteres d'aquestes, sobretot les medievals, els ocupem i esclavitzem i declarem el nostre poble "Vila Rendista Vitalícia" i fomentem el gust pel bon vi i les disertacions Cartesianes al Casino.

dimarts, de març 14, 2006 4:40:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici