dilluns, 14 de juliol del 2008

Vilaweb vs Ajuntament de Barcelona

Qui té raó?

Qui l'ha cagat?

Va anar de putes o no va anar de putes, el cap de la guàrdia urbana de Barcelona?

Grans preguntes (música d'intriga) que es resoldran (potser) aquesta tarda...

Bibliografia:

"L'Ajuntament convoca els grups municipals avui per explicar el cas Vilaró
L'Ajuntament de Barcelona ha convocat els grups municipals per informar-los, avui a la tarda, del cas Vilaró. Ahir al vespre Xavier Vilaró va declarar davant els mossos d'esquadra a l'Hospital del Mar de Barcelona. En la declaració, prevista en principi per a avui, Vilaró va ratificar que havia estat ferit per una bala de goma. Rac1, El Mundo i VilaWeb van fer públiques ahir informacions que coincidien a negar que les ferides fossin degudes a bales de goma dels Mossos (...)."
Vilaweb, 14-VII-2008

El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona va mentir sobre els incidents de la Plaça Espanya
La polèmica sobre els incidents la nit de la final de l'Eurocopa, en els quals va resultar ferit de gravetat el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona Xavier Vilaró ha donat un tomb radical. Xavier Vilaró no va rebre l'impacte de cap pilota de goma dels Mossos, impacte que el propi Vilaró i l'Ajuntament de Barcelona apuntaven com a causa de la seva hospitalització i de la pèrdua de la melsa. L'Ajuntament, aquest matí, s'ha reafirmat en la versió anterior dels fets.
(...)Tot apunta a que Vilaró ni tan sols era a la Plaça Espanya quan els Mossos van carregar contra els manifestants que celebraven el triomf de l'equip espanyol i a que les ferides múltiples que el van obligar a anar a l'hospital haurien estat causades en una baralla quan era en un local que fonts diverses defineixen com a
prostíbul."

Vilaweb, 13-VII-2008

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comentaris:

Blogger Lo Marc

Això es una informació confirmada?
Si es així aquest tio hauria de dimitís, no? i no per anar de putes, si no per haver mentit en una declaració jurada, no?
Apa salut company!

diumenge, d’agost 10, 2008 6:07:00 p. m.  
Blogger L ' Individu

Doncs sí... Que jo sàpiga, no hi ha hagut cap desenllaç definitiu. L'ajuntament va fer roda de premsa i va repetir que el senyor aquest es va fer les ferides a la plaça d'Espanya amb una pilota de goma dels mossos, i va afegir que es querellaria contra els mitjans que van dir lu del puticlub (que van ser (que jo sàpiga): Vilaweb, ComRàdio i El Mundo).
Vilaweb (que jo sàpiga) en cap moment va retirar lu que havia publicat i (també que jo sàpiga) l'Ajuntament no ha presentat cap querella. En fi, per publicar una cosa així, suposo que els de Vilaweb tindrien proves...

dimarts, d’agost 12, 2008 1:52:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici