dimarts, 27 de maig del 2008

La millor foto de la història de les afotus




Ha sortit avui a la pàgina 50 d'El País i va ser feta per un tal Álvaro García (sembla que és d'EFE). Si encara queda un resquíssiu de justícia al món, aquest fotògrafu guanyarà el Pulitzer, el World Press Photo i el Nobel. L'Individu no vol caure en aquesta mania americana d'exagerar-ho tot i dir a cada moment que una cosa és "amazing" i "the greatest thing i've ever seen", però aquesta imatge i l'oportunisme del fotògrafu es mereixen tots els superlatius de l'univers. Hem d'estar agraïts al destí que ha permès que estiguem vius per poder-la veure. Ja seria molt bona si fos un fotomuntatge o si aparegués en alguna pel·lícula (amb un doble i un toru de goma), però que aital cosa hagi succeït en la realitat i que cada element s'hagi posat al lloc perfecte per acabar confluint en això... (la postura perfecta del cap del toru per endinyar-li la banya just al forat del cul i els braços oberts del banderiller pres per sorpresa en notar com una banya s'endinsa 15 cm en l'esfínter (tal com explica la notícia) i que surt disparat endavant)... en fi, alabat sïi Al·là i Buda i Déu Nostrusenyor i Satanàs.

*Actualització (29-05-08, 23:55h):
-Ja han començat a sorgir xists sobre l'esdeveniment, com per exemple aquests (copiats d'El club dels Pollastres Tendres):
* Ningú no pot dubtar que el 'banderillero' travessa pel seu personal 'annus horribilis'.
* Algunes fonts asseguren que 'El Ruso', avergonyit, està meditant un canvi de nom. A partir d'ara passaria a fer-se dir 'El Griego'.
* Tenint en compte que la próstata masculina es troba a 5cm de l'anus, i que la cornada que va rebre el sujetu va ser de 15cm, és molt probable que el de Granada experimentés el plaer sexual des d'un nou punt de vista. Fet que, sens dubte, donaria un nou significat al concepte "corrida".
* Si realment es considerés l'acte com a relació sexual, seria el primer ésser de la història que, tot i ser protagonista de la infidelitat, els 'cuernos' li posen.
* D'altres fons asseguren que el canvi de nom no es faria per 'El Griego', sino per 'El Japonés'.

Etiquetes de comentaris: ,