dilluns, 21 d’abril del 2008

Correcció política

Interessant article d'avui d'Empar Moliner:
"Lo leíamos ayer en este diario. El congreso aprobó por unanimidad el proyecto de Ley Orgánica de Medidas de Protección Integral contra la Violencia de Género. Esta nueva ley "agrava las penas a los agresores de sexo masculino y a cualquier persona que maltrate a otra especialmente vulnerable con la que conviva (al margen del sexo de ambos)". Pues a ver si lo entiendo..." llegir la resta


Certament, és una llei realment curiosa...


"Els espanyols són iguals davant la llei, sense que pugui prevaler cap discriminació per raó de naixença, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social"
(Constitució Espanyola. Capítol Segon (Drets i llibertats). Article 14)

"Tothom té tots els drets i llibertats proclamats en aquesta Declaració, sense cap distinció de raça, color, sexe, llengua, religió, opinió política o de qualsevol altra mena, origen nacional o social, fortuna, naixement o altra condició"
(Declaració Universal dels Drets Humans. Article 2)

"Tots són iguals davant la llei i tenen dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenen dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi aquesta Declaració i contra qualsevol incitació a una tal discriminació"
(Declaració Universal dels Drets Humans. Article 7)