dissabte, 24 de desembre del 2005

Bo Nadal

Aquest pobre nen no se n'acaba de sortir.
Això de muntar un arbre de Nadal té la seva complexitat.
No sé si algú el podria ajudar.
No em refereixo a col·locar unes boles en un arbre escanyolit, sinó a cedir-li un ull, perquè s'ha quedat ben cec.
Seria bonic, seria nadalenc, seria una petita i epifànica donació.
Ai que dolç que és el Nadal.

10 Comentaris:

Blogger Agustí

sí, i desitjar que de cares a l'any que ve, Allò es manifesti i fustigui totes les coses que ME fan ràbia

dissabte, de desembre 24, 2005 4:13:00 p. m.  
Anonymous Anònim

A mi el que m'agrada més del nadal és la textura, el color i les dimensions que tenen els detritus de qulsevol que com nosaltres, s'alimenti a base de rostits canalons, i mil menges condimentades amb mil salses marronoses, viscoses i gustoses de sofregits fets a consciència i amb amor.

dimecres, de desembre 28, 2005 10:45:00 a. m.  
Anonymous Anònim

A mi del nadal m'agrada el dia 3 de gener, que no hi ha res d'especial. Per mi és un dia, no se, màgic, normal, com el 26 d'abril.

divendres, de desembre 30, 2005 8:36:00 p. m.  
Blogger L ' Individu

jo crec que és respectable la teva inclinació cap al 3 de gener i el 26 d'abril, lu ke ja totalment insuportable és que qualifiquis la mateixa cosa de "no se, màgic, normal". A veure, cony, en què quedem??

dissabte, de desembre 31, 2005 4:25:00 p. m.  
Blogger Rodolfo

és que la magia consisteix en això. en ser un dia qualsevol. no ara en serio, era sobretot per fer rabia, perque és la pitjor paraula del nadal i de la vida. I com que se que sempre se m'enfada, no vaig voler escatimar en esforços per si de cas aquest cop trencavem la tradició.

dissabte, de desembre 31, 2005 6:42:00 p. m.  
Blogger Rodolfo

això d'incloure en una llista d'adjectius dos que siguin "oposats" i fer-ho després de dir la xorrada que vaig dir sobre els dies preferits, jaja no se, a mi em va semblar evident que s'entenia que era broma, però be. No jugaré mes amb paraules que cursis ni faré bromes que puguin semblar series.

(m'encata aquest blog, és magic.jajajaja)

dissabte, de desembre 31, 2005 6:48:00 p. m.  
Blogger Rodolfo

adeu

dissabte, de desembre 31, 2005 6:49:00 p. m.  
Anonymous Anònim

No sé, no?, els Nadals estan molt bé, saps? És que a vegades sembla que necessitem una excusa per estar feliços, i en canvi per aquestes dates, vas pel carrer, i tothom somriu una mica més del normal.
El que no suporto és tot el rotllo consumista que hem inventat, saps? Pq aqeusta societat és una merda, jo vaig anar 15 dies a l'Àfrica l'any passat, i allà si que t'adones del que és important i el que no ho és, saps? No sé, no tenien res, i t'ho donaven tot, no? era una passada.
No, ara en serio; de fet a mi m'agraden tant els nadals, i la nitbona, que quan arraiba el dia vuit de gener m'haig de posar el dit al cul.

dilluns, de gener 02, 2006 10:43:00 a. m.  
Anonymous Anònim

jajajajaja

dilluns, de gener 02, 2006 1:31:00 p. m.  
Anonymous Anònim

perdó, te tota la raó, jo també he fet alguns viatjes d'aquests que t'obren els ulls i et trenquen una mica el cor, però és que la última frase m'ha fet gràcia i m'he acabat oblidant de la resta del text, i clar, no volia que semblés que em reia de tot, nomes del final, i en bona fè, no fos cas.

esperant que el següent atac de l'individu no sigui massa dur, em despedeixo.

dilluns, de gener 02, 2006 1:35:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici