dimarts, 14 de març del 2006

de terroristes el món n'és ple


Un altre acte perpretat per la terrorista enganxadora de cartells en inglès, a la qual la premsa groga ja anomena "terrorista enganxadora de cartells en anglès".
El passat dissabte va aparèixer un post-it amb la frase "Hou dit id go?" enganxat en un semàfor de la capital eritreua. El semàfor va ser ràpidament ingressat en estat d'aturada càrdiorespiratòria però els serveis mèdics de l'Hospital de Bellvitge de Burkina Faso no hi van poder fer res.
La policia científica d'Abu Dhabi, amb la col·laboració d'Scotland Yard, ha decidit disparar quatre trets preventius a totes les dones que vagin pel carrer amb un retolador o un cotxet. Per altra banda, l'home verd està sent interrogat i torturat per les autoritats, després, això sí, d'haver estat despullat i un petit sac (o saquet) blanc al cap col·locat, i ho continuarà sent de manera indefinida fins que les autoritats se'n cansin.
L'associació de víctimes, per la seva banda, ha fet públic un comunicat en què exigeix que les dones de sexe femení que portin una carpeta d'universitat també siguin executades.
Finalment, el cap de l'estat major de l'exèrcit, el general Yaalon, ha dit que assaltarà la presó d'algun país veí.