dimecres, 28 de maig del 2008

Lu que necessita TV3

Segons ha pogut comprovar tot el món i, concretament, el Departament de Mitjans Audiovisuals Públics (DMAP) d'aquest (putu)blog(demerda), els directius de l'ens català de televisió pública, és a dir, de TV3, no van gaire ben encaminats, vamus, que pixen uns quants quilòmetres fora de test.
Això ve a qüentu de lu que va dir la sra Rosa Cullell (directora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)) al Parlament de Catalunya divendres de la setmana passada (23-05-08): lu que necessita TV3 per recuperar l'audiència perduda són més continguts d' "entreteniment i esport".

Fenumenal.

El servei d'obtenció de declaracions d'aquest (putu)blog(demerda) no ha pogut saber què n'opina d'això la flamant nova directora de TV3, la supermegahiperquetdefequescomunicadora Mònica Terribas, però per si de cas, la DMAP ofereix ara i aquí, desinteressadament, una relació de lu que realment necessita TV3 i també de lu que no necessita:

LU QUE HI SOBRA
-El que fins ara era director i exdirector de programes, en Francesc Escribano (per ser el creador de coses execrables com Vides privades, Veterinaris i, per extensió, per portar una línia de televisió càndida i carrinclona).
-Que jubilin d'una (puta)vegada la veu en off que anuncia les coses de TV3 (per anunciar merdes amb arguments encara més merdes)
-L'Espartac Peran, per teatralitzar i tractar l'audiència de subnormals.
-En Xavi Coral, per tractar l'audiència de nens petits i fer uns telenotícies insulsos car intenti dissimular-ho cridant i sobreactuant.
-En Lluís Canut, per ser un predicador d'aquesta religió que es diu futbol i per anar al Brasil a retransmetre l'últim partit d'en Romàrio.
-En Sebastià Roca, per les retransmissions de F-1 i pel baix nivell de català que posseeix (Quim Monzó dixit).


LU QUE HI FALTA
-Que en Joan Roura sigui cap de telenotícies.
-Que tornin a fer el Persones Humanes.
-Que apugin el sou als autors de l'APM. (i, concretament, als editors i als guionistes).


I no en poso més perquè tinc gana i me'n vaig a sopar.

Etiquetes de comentaris:

2 Comentaris:

Blogger Agustí

lu qè necessita tv3 és deixar de pagar, amb calers públics, fortunes per subnormalades

dijous, de juny 05, 2008 12:48:00 p. m.  
Anonymous Anònim

Conya crítica OK. En el que estic més d'acord és amb la veu -tan és quina hi fotin però- que ens avança la merda que ens donaran com si fos or.

dissabte, de juny 07, 2008 9:02:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici