diumenge, 16 de setembre del 2007

Greenspan admits Iraq was about oil, as deaths put at 1.2m

El comentarista de notícies ingenu i políglota de l'Individu ha llegit avui en un diari anglès un article que segur que farà córrer tinta: "Greenspan admits Iraq was about oil, as deaths put at 1.2m" ["Greenspan admet que la guerra de l'Irak es va fer pel petroli al temps que els morts pugen a 1,2 milions"](*)

Hi ha gent afortunada que gaudeix de ments privilegiades i que això ja ho sabia des de fa temps, però que ho digui públicament en Greenspan, aquell iaio d'ulleres grans i president de la Reserva Federal dels Estats Units durant 20 anys, té la seva gràcia.
"Ho podria haver dit abans, cony!", pensarà algú, però lu que passa és que els economistes són molt murris i clar, si ho hagués dit quan estava en actiu només n'hagués tret una cossa al cul i en canvi ara, ja jubilat, no només no hi té res a perdre sinó que li servirà per vendre les seves memòries, que és on ha fet aquesta confessió i que surten demà a la venda. A més, dir-ho no hauria servit de res, ja que ell simplement és un economista, un tiu que suma i resta números, i no tenia cap mena de poder ni influència en les decisions polítiques.
Interessant també la dada dels 1.200.000 morts... Es mereixeria un altre post del comentarista de notícies ingenu i políglota de l'Individu.

2 Comentaris:

Blogger Agustí

sempre m'ha caigut bé en greenspan. no confondre reserva federal amb govern. va per lliure.

dilluns, de setembre 17, 2007 9:31:00 p. m.  
Blogger Lo Marc

Vols dir que no es sabia ja? que era per petroli?
Lo que passa es que ho ha de dir un tio com el greenspan perquè la gran majoria de gent s'ho cregui!
Espero que tingui conseqüències grans.
Apa salut, un gran post aquest.

dilluns, de setembre 17, 2007 9:51:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici